craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Tuesday, 28 August 2012

Felt Starter Kits Yui - Pek Jimat


Sekarang ini ramai yang nak mencuba bidang craft  kan?
jadi dengan ini, yui amik inisiatif
untuk menyediakan starter kits yang sangat jimat!

Berikut adalah barang yang terdapat dalam pek jimat ini ya



1) 15 pcs poly/arcylic felt ( random colour) - 12cm x 21cm
2) 1 pack fiber

3) 2 pcs riben ( 1 meter setiap riben )
4) 5 pcs brooch pin bulat ( saiz 10 sen )

5) 5 pcs pin 2 lubang ( saiz 2 cm )

6) 10 pcs butang ( pelbagai saiz & corak )

7) 3 pcs hp strap
8) 3 pcs keychain
9) 10 pcs google eye ( pelbagai saiz )



Harga termasuk postage :

Semenanjung - RM 30

Sabah & Sarawak - RM 34


* Tambah RM 4 jika mahu box 12 bahagian
( jimat RM 1 )

PM jika berminat orait ^__^






Boleh buat brooch, keychain dan hp strap menggunakan
poly felt yang telah disediakan ^__^



10 comments:

Greennnpanda Craft said...

yui wat starter kit eh..
wah, murah tue.. byk brg lak tue.. hihi~..

moge rmi la crafter2 kite pas bli starter kit yui nie ye.. ^_^

vendoline said...

keatif- byknye blog smp 3.

sHaRiNa eLyaNa said...

kalau sha nak keychain ada nama 1 berapa ya?

ajax85 said...

pandai buat..heheheh

Nur Khairul Azizi said...

Assalamualaikum Nuyui,

Dah follow sini ye... :-)

www.myideakini.com

EruzuLiyana said...

Kta xkreatif mcm yui. :-(

Farez Shah said...

cik yui header yang awak tempah dah siap.amik cepat ok.

Fatin Liyana said...

available lagi tak starter ni ?
macam mana nak order n buat payment ?

INTERESTED =))

Unknown said...

Yui..harga termasuk postage ka? heheh...

Unknown said...

pm