craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Monday, 16 September 2013

SOALJAWAB : Kenapa pilih NMGnetwork untuk menjana pendapatan?

Q : Saya nak tanya ni. Dalam banyak-banyak program hanya NMG yang sis join walau ramai pakat promote sis macam-macam. Macam mana sis boleh tahu yang lain-lain itu mengarut jer ya?A : Ini pendapat yui ya


# Company @ orang persendirian yang handle? Jika jawapan yang diberikan orang persendirian memang say sorry awal-awal. Risiko tinggi tu.

# Ada SSM? Jika ada ok alhamdulillah. Sekarang ini dalam tv pun dah selalu diingatkan, nak join apa-apa pastikan company itu berdaftar dengan SSM.

# Jika nak join duit perlu di bayar pada siapa? Jika jawapannya company, boleh dipertimbangkan lagi tapi jika bagitahu perlu bayar ke akaun bank individu sahaja maaf memang yui teragak-agak. 

# Dah join ada bukti apa-apa untuk kita rujuk? Yup, jika ada itu memang yui akan yakin. Seperti NMG sekarang. Kita boleh nampak akaun kita sendiri.


Lain orang lain pemikirannya. Bagi yang banyak kali tertipu, anda kena fikir dengan NMG hanya bermodalkan serendah RM 40, ada yang mampu meraih RM 1k dalam masa sebulan!!! Semua itu usaha anda.

Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM yui di FB

Yui akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawah Yui
Bermakna yui yang akan guide anda sebaiknya


Yui nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara yui
Yui akan bantu anda


FB : Nurul Yui