craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Wednesday, 16 October 2013

SOALJAWAB : Kalau join NMG tapi tidak berjaya macam mana?

SOALAN PILIHAN HARI INI

Q: Kalau saya join NMG selepas itu tidak berjaya macam mana?

A: Jika anda risau, anda boleh pilih pakej yang paling rendah RM40 (pakej bronze) tapi jika anda rasa sayang sangat nak keluarkan modal RM 40 itu, Yui nasihatkan tidak perlu join NMG ya. Bukan sebab Yui nak tunjuk lagak, takkkk!!!

Harap jangan salah faham, tapi anda fikir baik-baik ya. Macam mana nak berjaya jika awal-awal anda dah fikir tentang gagal. Orang buat apa-apa bisnes, mereka tidak tahu di depan mereka akan berjaya atau tidak cuma mereka nampak ada peluang & mereka rebut peluang yang ada. Itu sahaja. 

Jika nakkan sesuatu kita kenalah berikhtiar & berusaha. Kena berkorban. Kena berusaha sebaiknya. Setakat duduk saja tidak ambil apa-apa tindakan memang tidak kemana jawabnya.

Modal NMG hanya serendah RM40 sahaja bayar & sekali seumur hidup ( Yui pilih RM 80 ). Yui rasa dah cukup murah sangat itu. Jika tak berjaya sekalipun setakat hilang RM 40 sahaja, tak bankrap,bukannya hilang ratus atau ribu. 

Tapi kalau berjaya macam mana? Income terus masuk ke akaun wallet dan juga akaun bank anda. Anda senang anda berjaya. Fikir-fikirkan ya ;)


* Kepada yang positif & benar-benar berusaha untuk mendapat income, terus PM yui ok. Yui akan bantu anda sebaiknya & insyaALLAH anda boleh lebih maju dari Yui yang hanya sebagai partime dengan NMG.


Ingat, semua ini tiada paksaan. Yui hanya buka peluang kepada mereka yang benar-benar ingin tambah pendapatan. 2 konsep ASAS yang perlu anda faham. Join dan tunggu bonus atau join dan menaja orang agar sama merasa kelebihan seperti anda.Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM yui di FB


Yui akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawah Yui
Bermakna yui yang akan guide anda sebaiknya


Yui nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara yui
Yui akan bantu anda


FB : Nurul Yui