craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Friday, 29 April 2011

Tips BELIAN on9

Assalamualaikum dan selamat datang yer.. 
Jadi,jom nak kongsi serba sedikit cara @ tips nak wat belian secara on9 di sini okies…

1) Sila tengok mana yang berkenan dan menawan hati ^__^

2) Selepas puas memilih,bagitahu nak yang mana, hantar NAMA, ALAMAT, NO. TELEFON, KUANTITI kat EMAIL YUI  iaitu nurulyuicollection@gmail.com. dah hantar email, digalakkan mesej yui untuk feedback segera ea.. 019-2331810


ATAU

Anda juga boleh juga pm dipage Nurul Yui Collection

3) Deposit 50% diperlukan jika pembelian melebihi 10pcs ( untuk craft ) atau harga melebih RM10, hanya CIMB BANK diguna.. Nombor akaun akan diberikan setelah selesai anda membuat pilihan. Bagi pembelian biasa, FULL PAYMENT diperlukan.

4) Diingatkan, deposit tidak akan dikembalikan jika pembelian di cancel. Yui tak susah, anda pon tak susah kan?? Hihihi..


5) Hanya khidmat pos laju digunakan kerana ia lebih selamat.. Kadar pos laju adalah RM 6 untuk semenanjung dan RM 10 untuk Sabah dan Sarawak.. Bergantung juga kepada berat barang ya.



 ~ SELAMAT MEMILIH DAN MEMBELI YA ~



1 comments:

Miss Nadya said...

alhamdulillah yui buat shopping online..

nad tidak sempat mengorder apa2 sekarang tapi nad memang nak case BB tu...:D