craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Wednesday, 4 September 2013

Bagaimana menjana pendapatan dengan NMG

NMG adalah perunding iklan internet

Apabila kita join jadi ahli kita akan dapat 1 lot dari company
1 lot berharga RM40, dah nama pun kita beli jadi orang yang menjual mesti akan dapat untung kan?

Jadi keuntungan itu nanti akan diagih sama rata pada semua ahli sedikit demi sedikit hingga cukup macam yang dijanjikan

1 lot RM40 - pulangan RM146
2 lot RM80 - pulangan RM292
3 lot RM120 - pulangan RM 438

TANPA PERLU BUAT APA-APA JUST DUDUK DIAM-DIAM PUN BOLEH
NMG ni bukan skim cepat kaya boleh nak tentu dapat seketul pad ahari apa

NMG ni berniaga. Jadi semua bergantung pada keuntungannya.
Yang pasti kira berbaloi sebab kita beli lot tu murah sahaja.

Contoh : Bayar RM40
RM20 - masuk akaun penaja
RM20 - masuk ke compny

Duit keuntungan company tu company agih balik pada kita semua yang jadi ahli.

Selagi company boleh untung selagi tu proses ni berulang TANPA PERLU BAYAR PAKEJ TU LAGI sebab kita dah ada 1 lot.

Untungkan? Sekali sahaja modal keluar. Jom kita menambah duit poket.

 Anda boleh terus PM yui di FB { Nurul Yui }. Boleh tanya yui di FB dan insyaALLAH yui bantu anda okay. 



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

beta kupu said...

xphm la yui nnt nak add yui kat fb kta pm k ;)