craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Wednesday, 24 July 2013

Tempahan Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui dibuka



Alhamdulillah sempena hari Jumaat yang mulia ini, Yui buka kembali order untuk Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui. Sama macam tahun lepas { entry }. Oh ya, harga masih sama. Masih tiada perubahan. Jadi jangan risau ya.


1) Berapa harga mini popiah yang di jual?

Kalau diikutkan, harga bergantung kepada berat mini popiah okay. Berikut senarai harga dan berat yang ada.

a) 400 gram - RM 17.00 ( bekas plastik )
b) 200 gram - RM 9.00 ( bekas plastik )
c) 100 gram - RM 4.50 ( paket )


2) Bagaimana cara penghantaran?

Korang boleh datang ambil sendiri pada aku ( Sungai Siput / Station 18 Ipoh ) atau boleh bayar RM 7 ( semenanjung malaysia ) dan RM 10 ( sabah sarawak ) untuk kos pos laju. Hanya POS LAJU yang digunakan kerana itu lebih selamat okay. Daku tambah guna bubble wrap okay.


3) Bagaimana cara nak tempah?

Kepada yang berminat, diGALAKKAN untuk telefon atau mesej nom hp Yui, 019-2331810 untuk respon segera. Boleh juga email fashanusha@gmail.com tapi takut lambat balas la ya. 


4) Bagaimana cara bayaran?

Apabila korang dah setuju nak beli, dah pilih mana patut, akan Yui bagi nom akaun CIMB untuk urusan pembayaran. 


6) Bilakah waktu penghantaran dilakukan?

InsyaALLAH setiap hari Sabtu kecuali minggu pertama akan Yui pos. Kalau tidak pon hari Isnin. Mini popiah Yui buat time balik ke SS okay. Jadi, order dan bayaran perlu dibuat sebelum petang Jumaat.


7) Siapa yang buat mini popiah?

Ini adalah hasil tangan dari Yui dan juga mak dan juga bantuan adik-adik. Kami akan buat bersama. Kira lenguh bontot pon bersama lah. Hahaha!


Okay, itu aje kot maklumat yang perlu korang tahu. Ada apa-apa pertanyaan, mesej aje Yui. Takpun tinggalkan pertanyaan korang di entry ini ya. TQ semua.



CONTOH : Order 19 Jun 2013 
Akan dipos minggu seterusnya Sabtu 29 Jun 2013
Order seminggu awal dari tarikh dihantar


- ORDER SENTIASA DIBUKA HINGGA TARIKH TUTUP DIUMUMKAN -


Entry baru sila scroll ke bawah
Terima kasih

2 comments:

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Greennnpanda Craft said...

mcm2 yui jual, hihi~... :3