craft
aksesori
Pakaian
home
fb


Wednesday, 17 October 2012

Hp strap comel doodle girl

Barang adalah ready stock ( selagi stok masih ada ). Hp strap doodle girl. Cute cartoonnya. Meh tengok gambar.






Sebenarnya ada pelbagai corak maksudnya baju corak lain-lain. Tapi yang yui amik stok buat masa ini 2 jenis di atas. Kalau ada yang berminat, PM saja yui or msg 019-2331810.


Harga : RM 3 untuk satu
Saiz : Tinggi lebih kurang 6.5cm


Berminat nak order? Sila hubungi




atau

MESEJ SAHAJA yui 019-2331810

atau 

nurulyuicollection@gmail.com


♥----- Nurul Yui Collection ----♥ 



6 comments:

Anum said...

cutenya

Atifah Zulkifle said...

Salam, akak. Saya nak tanya akak berkaitan post akak yg ni. http://nusha1706.blogspot.com/2011/08/pada-yang-bertanya-craft-ak-yg-super.html akak kata kedai tu dekat tambun. Area mana ya?

Atifah Zulkifle said...

thanks yak kak. saya dah email dia, tapi tak balas. akak ada alamat rumah akak tu? kalau ada email saya di cadburygirl12@yahoo.com . kalau tkde takpelah. thanks again. and sory menysahkan akak. :)

Yousof said...

Hihi comel dan seksi.. ;D

Atifah Zulkifle said...

ohh. dekat gm ya? thanks akak. sory susahkan ^ ^

Anisa Anuar said...

comelnyaaaaaaa...kikiki...kalau nmpk adik saya ni...confirm dia nak...

baca ni dari saya,
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html